Bouw uw eigen droomhuis

Een eigen huis ontwikkelen en bouwen is een droom voor velen. Het unieke ontwerp uit uw hoofd wordt gerealiseerd op papier. Bouwbureau Bas van Elteren ontwerpt uw pand met alle unieke historische details, zoals klassieke sierelementen.

Een aanspreekpunt vanaf ontwerp tot afwerking

Bouwen in klassieke stijlen is van alle tijden. Met uw persoonlijke woonwensen en de kennis van Bouwbureau Bas van Elteren wordt het bouwen en renoveren van uw landgoed, landelijke boerderij of historische woning naar een geheel nieuw niveau getild. We werken niet alleen voor uw tevredenheid, maar om u enthousiast te maken over het eindresultaat.

Wat mogen we voor u (be)tekenen?
Droom alvast weg bij het vernieuwde historische pand, want u hoeft verder nergens aan te denken. Bas van Elteren beheert de gehele (ver)bouw en is uw aanspreekpunt voor alle bouwzaken en beslissingen.

Zelfs het interieur past bij de tijdsperiode

Elk historische gebouw is gekenmerkt door de periode waarin deze gebouwd is. Een pand uit de 18e eeuw vertoont een ander karakter dan een gebouw uit de 19e eeuw. Ook het interieur heeft een eigen stijl. Bouwbureau Bas van Elteren kent de interieurstijlen uit verschillende  periodes.