Kleurrijk lichtinval met glas in lood

Rustig abstract of weelderig met speelse vormen. Wat uw wens in glas in lood ook is, wij maken het in ons atelier. Ruitje kapot? Scherven brengen vanaf nu wel geluk, want u vraagt ons ook voor glas-in-loodreparaties. 

Laat u betoveren in ons glas-in-loodatelier

Geef kleur aan de lichtinval in uw pand. Glas in lood geeft een magische sfeer aan uw woonhuis, kerk of gebouw. Maak zelf een ontwerp of laat het tekenen door Bouwbureau Bas van Elteren.

Glas-in-loodreparatie
Glaswerk aan diggelen? Breng het langs in het glas-in-loodatelier. Bas van Elteren restaureert het glas uit oude gebouwen en kerken. Laat het opnieuw verloden door de specialist in glas. Ook als uw glas niet kapot is, maar door de jaren heen los in het lood is gaan zitten, is restauratie een goede oplossing. Met Bouwbureau Bas van Elteren kunt u uw glaswerk weer met trots laten schitteren.

Inspiratie?
Wilt u weten wat het mooiste effect heeft in uw pand? Of heeft u een andere vraag over glas in lood? Bel 06 34 31 75 42, mail of vul ons contactformulier in.

Glas in lood

In het glas-in-loodatelier kunt u de verschillende stappen om glas in lood te maken in het proces bekijken. Zo ziet u bijvoorbeeld het ontwerpen van een mal, het knippen en snijden van het glas, het solderen en het afwerken van het resultaat. 

Glas-in-loodraam in het hout

Hier ziet u een nieuw glas-in-loodraam met een wyberpatroon. Het glas in lood is op traditionele wijze in het kozijn vastgezet met stopverf.

Historisch houtsnijwerk en glas in lood

Hier ziet u het resultaat van de verschillende glas-in-loodramen. In het opgeknapte hout en in de luiken is ook het historische houtsnijwerk teruggebracht.